Fine art fotografie

Fine art fotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Bij een fine art shoot wordt niets aan het toeval overgelaten. De keuze voor de kleding, de kleuren, de achtergrond, de houding en de haren zijn geen willekeurige keuzes. Het is de bedoeling dat deze elementen op elkaar zijn afgestemd en samen een krachtig beeld overbrengen. Ook in de nabewerking bewerk ik anders dan bij ''normale'' fotografie. De manier waarop ik fine art foto's bewerk heeft iets weg van een schilderij. Het geeft het beeld een klassieke en meer tijdloze uitstraling. 

Wie, wat wow:

  • Bij een fine art shoot gaat het om kwaliteit en niet om kwantiteit. We werken samen om een zo krachtig mogelijk beeld te creëren. Je geeft je wensen aan mij door en samen bekijken we wat er nodig is om het mooiste resultaat te krijgen.
  • Tijdens de shoot kiezen we voor 1 of 2 opstellingen. Ik bekijk welke houding, beeldhoek en belichting het mooiste resultaat oplevert en door middel van kleine bijstellingen tijdens het fotograferen vang ik het gewenste beeld.
  • Het nabewerken van een fine art foto kost meer tijd dan bij andere vormen van fotografie. Om die reden lever ik ook minder foto's af en bereken ik de kosten van de shoot per foto die je wilt afnemen, in plaats van dat ik met pakketten werk, zoals bij de andere vormen van fotografie op mijn website.

 

Kosten

  • De shoot duurt +/- 45 minuten per opstelling/set. 
  • De shoot vindt meestal plaats in mijn studio.
  • Je beslist zelf hoeveel foto's je wilt afnemen. De kosten per afgeleverde foto (dus inclusief nabewerking) bedragen 50,- euro.